Home » Oostenrijk » Appartementen Scheffauer Hof – SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental 2017

Appartementen Scheffauer Hof – SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental 2017 – Het gezellige appartementencomplex Scheffauer Hof ligt op ongeveer 2 km afstand van het centrum van Scheffau. Via het dalstation van de Brandstadl-Gondelbahn ca. 200 m verderop hebt u ideale toegang tot het skigebied bij de Wilde Kaiser. Een langlaufloipe bereikt u al na ongebeer 150 m. Het appartementencomplex bestaat uit twee gebouwen die ongeveer 20 m uit elkaar liggen: „Gasthof Scheffauerhof“ met een bijgebouw (aparte ingang) en een nieuwbouw. De accommodatie beschikt over een gezellig restaurant met tv en een bar(allebei in de Gasthof). Daarnaast zijn er gratis parkeerplaatsen bij de accommodatie (volgens beschikbaarheid).

Lees alles over deze accommodatie op: Wintertrex – Appartementen Scheffauer Hof

Aanbieder Appartementen Scheffauer Hof – SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental 2017

WinterTrex wintersportreizen 2017 – WinterTrex behoort tot de grootste aanbieders van wintersportreizen in Europa. Meer dan 100.000 wintersporters gaan elk jaar met WinterTrex op vakantie.

WinterTrex biedt skireizen incl. skipas in meer dan 1.500 accommodaties en tot 500 plaatsen. Boekbaar zijn deze reizen in 20 verschillende landen en 15 talen. WinterTrex verkoopt een totaalpakket bestaande uit accommodatie, skipas, materiaal, lessen en verzekering – deze kunnen direct tijdens het boekingsproces erbij geboekt worden.

Bovendien kan men gebruikmaken van een van de nieuwste technologieën in de online wintersport sector. De eigens ontwikkelde skigebiedconsultant en filtermogelijkheden zoals soort van de accommodatie, geschikt voor families of beginners, wellness, vegetarische gerechten en klantenbeoordeling helpen de perfecte reis te vinden.

Bekijk alle mogelijkheden op: Wintertrex 2017

 

goedkope hotels in de hele wereld

Vliegtickets vergelijken 2017

Vliegwinkel is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Hier kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Website: Vliegwinkel vliegtickets

Vakanties per categorie:

D-reizen vakanties 2017


Lees meer op: D-reizen 2017

Kras busvakanties 2017

ReisXperts vakantiegids 2017

De reisXperts hebben een persoonlijke voorliefde voor een land en kunnen dan ook als geen ander vertellen en adviseren over de mooiste rondreizen en vakanties in 2017.
Zo voeren de aangeboden reizen niet alleen via de gebaande paden maar ook via onbekende routes.
Stel via Reisxperts een eigen reis samen, en ontdek het voordeel van de persoonlijke adviseurs.

Check: Reisxperts 2017

Auto huren vakantie 2017

vakantie auto huren 2017

Bekijk het aanbod op: Europcar 2017

Bizztravel wintersport 2017

Roompot vakanties 2017

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings.

Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen.

Aanbod: Roompot 2017

Over Vakantiegids 2017

Vakantiegids 2017 is zelf geen reisorganisatie of touroperator. Wij tonen alleen het overzicht van diverse vakantie en reis aanbieders.