Home » Hotel Aanbiedingen

Hotel Aanbiedingen

Bent u op zoek naar leuke hotel aanbiedingen voor een korte vakantie of stedentrip in 2017? Dan bent u hier op vakantiegids 2017 op de juiste plaats. We hebben de beste aanbieders voor u geselecteerd waar u voordelig een geweldig hotel kan boeken.

Trivago – Hotel Aanbiedingen 2017

Op Trivago vindt uhet ideale hotel voor de beste prijs. Trivago is een metazoekmachine voor hotelprijzen, waar de prijzen van meer dan 1.000.000 hotels worden
vergeleken op meer dan 250 boekingssites. Gecombineerd met 250 miljoen geïntegreerde hotel reviews en meer dan 19 miljoen foto’s is deze organsatie de ideale bron voor objectieve en onafhankelijke hotelinformatie.

Bekijk alle hotel aanbiedingen op: Trivago

Fletcher hotels – Hotel aanbiedingen 2017

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in eeuwenoude bossen komt u ze tegen. Ook de zakelijke klant kan uitstekend terecht bij de Fletcher Hotels.

Bekijk alle hotels op: Fletcher.nl

Hotelkamerveiling 2017

Hotelkamerveiling is de grootste hotel veiling site en hebben al jarenlange ervaring met het veilingen concept. Op dit moment veilt Hotelkamerveiling meer dan 500 hotels in de gehele wereld en dit aanbod groeit nog wekelijks. Per dag worden gemiddeld 500 tot 1000 hotels veilingen verricht, ideaal om in 2017 goedkoop een hotel te vinden.

Neem eens een kijkje op: Hotelkamerveiling

Zoweg hotel aanbiedingen 2017

Zoweg biedt haar internetsite hotel en bungalow arrangementen van accommodaties in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Er is een ruime keuze van verschillende hotels en bungalowparken in Nederland, België en Duitsland zowel in de bossen, aan de kust, als in steden.

Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, zijn de extra’s. Bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, entree voor het Holland Casino, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.

Bekijk alle mogelijkheden op: Zoweg.nl

Booking.com hotel aanbod 2017

Sinds de oprichting in 1996 garandeert Bookingde beste prijs voor alle soorten accommodaties. Van kleine, door families beheerde, bed & breakfasts tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. De website van Booking is internationaal van opzet; hij is beschikbaar in meer dan 40 talen en biedt 1.046.664 actieve accommodaties in 227 landen en gebieden.

Check het aanbod op: 792.000+ hotels, appartementen, villa’s en nog veel meer …

goedkope hotels in de hele wereld

Vliegtickets vergelijken 2017

Vliegwinkel is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Hier kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Website: Vliegwinkel vliegtickets

Vakanties per categorie:

D-reizen vakanties 2017


Lees meer op: D-reizen 2017

Kras busvakanties 2017

ReisXperts vakantiegids 2017

De reisXperts hebben een persoonlijke voorliefde voor een land en kunnen dan ook als geen ander vertellen en adviseren over de mooiste rondreizen en vakanties in 2017.
Zo voeren de aangeboden reizen niet alleen via de gebaande paden maar ook via onbekende routes.
Stel via Reisxperts een eigen reis samen, en ontdek het voordeel van de persoonlijke adviseurs.

Check: Reisxperts 2017

Auto huren vakantie 2017

vakantie auto huren 2017

Bekijk het aanbod op: Europcar 2017

Bizztravel wintersport 2017

Roompot vakanties 2017

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings.

Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen.

Aanbod: Roompot 2017

Over Vakantiegids 2017

Vakantiegids 2017 is zelf geen reisorganisatie of touroperator. Wij tonen alleen het overzicht van diverse vakantie en reis aanbieders.