Home » Spanje » Hotel FERGUS Style Pollensa Park SPA – Mallorca – Spanje 2017

Hotel FERGUS Style Pollensa Park SPA – Mallorca – Spanje 2017 – Bent u op zoek naar rust, zon en sport? Dan bent u bij Fergus Pollensa Park Spa hotel aan het juiste adres. De gemoedelijke sfeer en de vele faciliteiten maken dit hotel een goede keus voor gezinnen en koppels.

Het hotel ligt op slechts 100 meter van een prachtig zandstrand. Daarnaast ligt Fergus Pollensa Park aan ‘Calle Bot’, een straat met vele bars en winkeltjes. Het centrum van Puerto Pollensa bevindt zich op circa 1 kilometer. Het hotel is voorzien van een zwembad, bar, tuin,…Lees verder op Solfly – Hotel FERGUS Style Pollensa Park SPA

Aanbieder Hotel FERGUS Style Pollensa Park SPA – Mallorca – Spanje 2017

SolFly is recent omgevormd van een traditionele naar een dynamische reisorganisatie. Dit houdt in dat er low-cost vluchten gekoppeld zijn aan een fraaie selectie van circa 250 geselecteerde veelal kleinschalige accommodaties.

Er zijn vertrekken met flexibele verblijfsduren mogelijk vanaf meer dan 8 luchthavens in Nederland, België en Duitsland. SolFly is met dit nieuwe concept een van de meest prijsgunstige reisorganisaties geworden.

Bekijk het complete aanbod vakanties op: Solfly vakanties 2017

 

goedkope hotels in de hele wereld

Vliegtickets vergelijken 2017

Vliegwinkel is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Hier kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Website: Vliegwinkel vliegtickets

Vakanties per categorie:

D-reizen vakanties 2017


Lees meer op: D-reizen 2017

Kras busvakanties 2017

ReisXperts vakantiegids 2017

De reisXperts hebben een persoonlijke voorliefde voor een land en kunnen dan ook als geen ander vertellen en adviseren over de mooiste rondreizen en vakanties in 2017.
Zo voeren de aangeboden reizen niet alleen via de gebaande paden maar ook via onbekende routes.
Stel via Reisxperts een eigen reis samen, en ontdek het voordeel van de persoonlijke adviseurs.

Check: Reisxperts 2017

Auto huren vakantie 2017

vakantie auto huren 2017

Bekijk het aanbod op: Europcar 2017

Bizztravel wintersport 2017

Roompot vakanties 2017

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings.

Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen.

Aanbod: Roompot 2017

Over Vakantiegids 2017

Vakantiegids 2017 is zelf geen reisorganisatie of touroperator. Wij tonen alleen het overzicht van diverse vakantie en reis aanbieders.