Home » Voetbalreizen 2017

Voetbalreizen 2017

Voetbalreizen 2017 – Bezoek in het seizoen 2016/2017 eens met vrienden of familie een top wedstrijd in het buitenland. Zie de grote sterren spelen in de mooiste stadions. Om de ideale voetbalreis te vinden hebben wij de populaire competities voor u op een rij gezet. Bekijk de aanbiedingen van tickets of kies voor een voordelige compleet georganiseerde voetbalreis door 1 van de aanbieders van voetbalreizen in 2017.

Engeland Premier League – Voetbalreizen 2017

De Engelse Premier League is al jaren één van de sterkste competities ter wereld. Grootmachten als Manchester United, Arsenal en Chelsea zien dat concurrenten als Liverpool, Tottenham Hotspur en het steenrijke Manchester City zich verder versterken. De strijd om de bovenste plaatsen is keihard en in deze race worden ieder jaar voor vele miljoenen nieuwe topspelers binnen gehaald.

Bekijk de voetbalreizen op: Forza voetbalreizen Premier League

Spanje – Primera Division – Voetbalreizen 2017

Met Barcelona en Real Madrid beschikt de Primera Division misschien wel over de twee beste teams ter wereld. Ook de voetbalkathedralen Camp Nou en Estadio Stantiago Bernabéu spreken tot ieders verbeelding. Naast deze topclubs kunt u ook kiezen voor een verrassende voetbalreis naar Atletico Madrid, Valencia of zelfs clubs als Sevilla en Malaga. Uiteraard verlaat u Spanje niet voordat u de heerlijke tapas heeft geproefd!

Bekijk de aanbiedingen op: Forza voetbalreizen Primera Division

Duitsland Bundesliga – Voetbalreizen 2017

De populariteit van de Bundesliga is de laatste jaren enorm toegenomen. Niet alleen het goede voetbal, maar zeker ook de geweldige sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd zorgt ervoor dat er wekelijks vele voetballiefhebbers aan de andere kant van de grens gaan kijken. Hier lopen supporters van beide clubs nog door elkaar, drinken samen wat en eten gezellig een bratwurst.

Bekijk de voetbalreisjes op: Forza voetbalreizen Bundesliga

Forza Voetbalreizen

Italië Serie A – Voetbalreizen 2017

De laatste jaren zat het Italiaans voetbal wat in verval, maar de Serie A is inmiddels weer springlevend. In de jaren ’90 trokken spelers als Van Basten, Gullit, Rijkaard, Bergkamp en Winter massaal naar dè topcompetitie van Europa. Landskampioen Juventus won met fris en verzorgd voetbal de ‘Scudetto’. Met uitdagers als AC Milan, Inter, Napoli, AS Roma en Lazio is de Serie A spannender dan ooit.

Bekijk de wedstrijden en prijzen op: Forza voetbalreizen Serie A

Schotland Premier League – Voetbalreizen 2017

Wie Schots voetbal zegt, denkt meteen aan de beladen ‘Old Firm’. De wedstrijd van het jaar tussen de Schotse topclubs Celtic en Glasgow Rangers. Helaas staat de strijd tussen de groenen en de blauwen waarschijnlijk pas weer in 2015 op de kalender. Glasgow Rangers werd failliet verklaard en heeft in de lagere divisies een doorstart gemaakt onder de naam Rangers FC. Sowieso zijn alle thuiswedstrijden van Celtic een geweldige ervaring.

Bekijk de mogelijkheden op: Forza voetbalreizen Schotland

goedkope hotels in de hele wereld

Vliegtickets vergelijken 2017

Vliegwinkel is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Hier kunt u per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren.

Website: Vliegwinkel vliegtickets

Vakanties per categorie:

D-reizen vakanties 2017


Lees meer op: D-reizen 2017

Kras busvakanties 2017

ReisXperts vakantiegids 2017

De reisXperts hebben een persoonlijke voorliefde voor een land en kunnen dan ook als geen ander vertellen en adviseren over de mooiste rondreizen en vakanties in 2017.
Zo voeren de aangeboden reizen niet alleen via de gebaande paden maar ook via onbekende routes.
Stel via Reisxperts een eigen reis samen, en ontdek het voordeel van de persoonlijke adviseurs.

Check: Reisxperts 2017

Auto huren vakantie 2017

vakantie auto huren 2017

Bekijk het aanbod op: Europcar 2017

Bizztravel wintersport 2017

Roompot vakanties 2017

Roompot Vakanties heeft een traditie van 50 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings.

Ooit is Roompot begonnen als mooi vakantiepark in Kamperland in Zeeland, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 207 vakantieparken met in totaal meer dan 1200 accommodaties, verspreid over 9 landen.

Aanbod: Roompot 2017

Over Vakantiegids 2017

Vakantiegids 2017 is zelf geen reisorganisatie of touroperator. Wij tonen alleen het overzicht van diverse vakantie en reis aanbieders.